събота, 20 август 2011 г.

Какво знаем за болестите предавани от животните на човека ?

 Болестите предавани от животните на човека ?
Да си поговорим за тези много опасни болести и паразити.
ТРИХИНЕЛОЗА:
- човек се заразява най често като яде недобре сварено или изпечено свинско месо.Свинете пък се заразяват като
изяждат отпадъци от свинско месо или умрели заразени плъхове.Трихинелата е вид кръгъл червей. Паразитира у човека, свинята, кучето, котката, плъха, мишката, но се среща и при редица диви животни (лисица, мечка, дива свиня).Заболяването е много опасно и процента на смъртност е голям,поради трудното му диагностициране.
Най-важното е да се изследват свинете преди консумация, пробата се взима от диафрагмата.
Пишете и коментирайте болестите предавани от животните на човека така може да се предпазим от нежелани
последствия понякога завършващи с фатален край,особено хората с домашни любимци

Храна или секс ?

http://media.framar.bg Сексът в живота на жените, за разлика от мъжете, не е на първо място, показват резултатите от ново проучване, проведено от британски експерти.
  По-голяма част от нежния пол посвещават времето на много "по-важни" дела от плътските удоволствия, като съня, душа и сърфирането в интернет. До тези заключения учените достигнаха благодарение на изследване на участници и от двата пола, които трябвало да изберат от какво могат да се откажат за един месец.
  Най-популярната алтернатива на правенето на любов за нежния пол е вкусната храна. От напитките жените предпочитат най-вече кафе и вино, предава БГНЕС. Много момичета споделят, че получават по-малко удоволствие в секса, отколкото от гледане на телевизионни сериали. Други обичат да четат интересна книга или да се срещат с приятели и близки.
  От голямо значение в живота на жените са мобилните телефони и компютрите им, от които биха се отказали по-трудно, отколкото от любовта на живота си. За други представителки на нежния пол "комуникацията" с домашните любимци напълно може да замести секса, както и един хубав шопинг, който им доставя същото удоволствие, колкото и една страстна нощ в компанията на мъж.

Рецепта за импотентност и еректилна дисфункция

Рецепта за импотентност и еректилна дисфункция
Освен, че чесънът е неприятен на вкус и мирис, е много полезен за изграждане на имунитета и възвръщане на половата мощ при мъжете. Не ви ли се вярва?
Опитайте и споделете!! А каква е вашата тайна рецепта за незабравима нощ?
Представяте ли си да забиете най-готиното гадже в дискотеката. Тя е пийнала, ти също. Целувки, ласки и бегом в леглото, но....
Всичко до тук е добре, но пистолета засича!
Дали от огромното желание, с което си се въоръжил, дали от количеството изпит алкохол, но в най-важния момент вашият малък приятел ви предава. Е няма връщане назад, мацката си грабва роклята и нацупена си тръгва, а на вас ви иде да се гръмнете.
Какво бихте сторили в този момент? Виагра? Защо пък да не!

Сокът от спанак лекува язва

Сокът от спанак лекува язва
Редовната употреба на пресни сокове от плодове и зеленчуци стимулира процесите за обмяна на веществата  в организма., повишава имунитета, активизира храносмилателното действие на ензимите и спомага за по-бързото усвояване на хранителните вещества.
Учените са установили, че редовната употреба на сок от прясно изстискан спанак лекува язва, благодарение на високото количество на вит. А, С и К, фолиева киселина, калций магнезий и бетакаротин.
Любимата храна на анимационния герой Попай Моряка се грижи за организма ни  като неутрализира свободните радикали, и забавя стареенето .

Водата - жизнено важна за нашето тяло!

Водата - жизнено важна за нашето тяло!
Водата като основна съставка на нашето тяло представлява 70% от обема му.Най-голямо съдържание на вода имат мозъчните течности - 99%, кръвната плазма - 93%.
Загубата на 1/10 част от водата в организма е опасна, а 1/5 фатална за жизнените процеси. Храната не може да се асимилира без наличие на вода в организма.
Стареенето на тялото, набръчкването на кожата и дегенерацията на тъканите се дължи на намаленото количеството вода в организма.
Организмът се нуждае от 1 литър вода за слузни секрети, от 8 до 12,5  за нормално храносмилане и от 256 куб.см за изхвърлянето на 1 грам отпадни продукти.
Потребностите от вода на човешкия организъм са равносилни на потребностите му от храна и енергия.